Födelsedag nr 26 :)

Ja idag blir man ett år äldre å är nu närmare 30 än 20 :s men känner ingen skillnad så :)

Ha dock inte känts som födelsedag idag då jag haft fullbokat hela dagen med allt utom firande typ :/
Jobbade dock bara till 13.30 idag men då var det direkt till barnmorskan å efter det middag, dusch å sen iväg på kvällsmöte med jobbet till kl20.
När jag kom hem hade dock älsklingen fixat lite goda bakelser å så så då blev det lite mer födelsedagsaktigt :)
Blir väl dock mer i helgen då svärföräldrarna och lillsyrran kommer :)

Hos barnmorskan gick det iaf bra idag :) fick höra krabatens hjärtljud å det lät så bra :) magen mättes å det låg runt där det skulle å mina värden såg bra ut :)


Magen v24 + 0

Magen bara växer och växer nu för tiden :) undrar vart detta ska sluta :p

Imorgon blir det iaf äntligen tid hos barnmorskan..skönt man får börja med mer regelbundna träffar där så man vet hyr allt står till och så :)


Påsken

Vi började vår resa hem till Norrland i onsdags 4/4 :) Vi åkte sent på eftermiddagen eftersom jag jobbade till 17. Destination blev Gävle för övernattning hos Björn, vilket var trevligt eftersom vi sågs senast i somras.

På torsdagsmorgonen åkte vi vidare mot Sollefteå vilket var en underbar känsla. Jag fick vara hemma igen :)
Där blev det fullt upp. Först en sväng till storasyster för lunch och umgås med dom lite :) sedan blev det ca 2h hos mormor dit även William var med och oj vad han roade oss och upplyste oss om saker :) lillsyrran kom även hon dit efter en stund :)

Williams (3år) förklaring om hur en bebis kommer ut från magen:
"den ligger där bak och först kommer det vatten och sen bajsas den ut"

Sedan blev det en sväng ner på nipvallen för att hälsa på fotbollslaget :) så kul men vad sugen jag blev på att vara med ;) Efter det blev det middag och häng hos farmor och farfar innan det var dags för att åka hem till huset för att sova.

När vi vaknade på fredagen gick resan vidare till stugan i Åkersjön där mamma och pappa befann sig :) där skulle vi firat påsk hela familjen men William fick magsjuka så Hanna med familj kunde tyvärr inte komma dit :( tråkigt tråkigt men vi hade det mysigt vi som var där :)
Skönt iaf att man hann träffa dom på torsdagen men även en stund i Östersund igår innan vi begav oss vidare söderut :)

Så fantastiskt underbart att få träffa alla igen, som jag längtat..synd tiden gick så fort bara! Va väldigt tung att åka hem :(
Helgen får väldigt många plus fast att jag har blivit sjuk..

Helgens citat:
"Men hej, det var länge sen.."

(William 3 år, lure förvånad när han ser oss i Östersund och vi setts 4 dagar innan. Men ingen sån kommentar fick vi när vi kom dit i torsdags och han inte hade träffat oss på nästan 3 månader :p)


//Frida





RSS 2.0