Helgen :)

Vilken bra helg jag haft förresten :)

Fick välbehövlig vila och mycket roligheter, speciellt lördagen :)

Vi var i valet å kvalet i hur vi skulle göra på lördagen..se fotboll lr inte se fotboll, det blev att se fotboll så vi åkte till stadsparksvallen där j-södra mötte brage. I brage spelar Sollefteå gifs fd spelare dragan kapcevic (bild nedan) så hejade på han å j-södra :p

Brage vann dock med 1-0 vilket va synd men det positiva va att dragan gjorde målet :)

På kvällen blev det ESC å helt rättvist och överlägset så vann loreen :) kände på mig det innan men fantastiskt när det blev verklighet med :)



Morsdag :)

Idag ska alla mammor firas och den bästa mamman i hela världen är utan tvekan min, älskar och uppskattar dig enormt mycket <3
hade gärna varit hemma i Sollefteå en sån här dag hos dig för att visa min uppskattning men har fått räcka med ord.

ÄLSKAR DIG <3


Om ett år ska man väl förhoppningsvis själv få fira sin första morsdag :)


Trångt i magen?

Tror att det börjar bli trångt i magen å att krabaten börjat få mer rutiner :)

Är så trångt att man ser hela magen röra sig så fort krabaten rör sig :) sån himla underbar å frän känsla :)

Å allt sätter igång vid ungefär samma tider varje kväll. Jag hoppas att de tiderna är de som kommer följas när han/hon kommer ut med..då blir jag riktigt nöjd :)

Magen i v28:


Utemöbler :)

Va ju så himla fint väder här i slutet av april så vi bestämde oss för att fixa ena balkongen lite så vi kunde sitta ute :)

Vi hittade utemöbler som vi stortrivs med men sen dessa köptes in så har det bara regnat å regnat...
Så himla typiskt men under några få dagar nu har vi kunna invigt dem å mer lär det ju bli i sommar för då förväntar jag mig bättre väder :)

Så här blev resultatet (å lägg där till utsikt över Vättern):


Lite hemlängtan

Idag har tankarna varit till stor del hemma i Norrland. Hemlängtansdag har det varit. Saknar alla så!

Trivs så bra här nere å så å det funkar ju att prata i telen med alla men ibland vill man bara träffa alla å en sån dag är det idag!

Har dock hunnit prata med Hanna å mina favoritpojkar på msn med cam, så himla underbart men skulle helst vilja krama om dom å alla andra!

Men förhoppningsvis fortsätter tiden rulla på som den gör nu å då är det inte länge till mamma å pappa kommer ner å några veckor efter det kommer bebisen å därmed även systrarna å William på besök :) å drygt en månad efter det blir det ca en vecka hemma i sollefteå :)


Valborgshelgen :)

Vilken underbar helg det varit :)

I fredags var Bennys föräldrar här så vi födelsedagsfikade också fick jag en present, en Askim och bra babysittet, så himla nöjd :)

I lördags hämtade vi världens bästa lillasyster i Nässjö för att ha en trevlig helg tillsammans, vilket vi verkligen ha haft :) Lördagen spenderades på stan å lager god middag :)

Söndag var det A6 och bakning som stod på schemat innan vi på måndagen var på mitt jobb i några timmar. Efter det blev det en tripp till Gränna å sen Tranås för att fira Valborg med goda vänner. Det blev en riktigt trevlig kväll! :)

Sen på tisdagen så var det slappt. Vi sov ut och sedan var vi i Bennys föräldrars stuga innan det blev middag och en tripp till Nässjö. Dock en tråkig tripp eftersom Emma skulle åka hemöver igen :/ men förhoppningsvis går tiden snabbt till nästa gång :)

När vi ändå va i Nässjö så passade vi även på att hälsa på hos en kompis till Benny.


RSS 2.0