Jul å lite annat :)

Fick en tidig julklapp i fredags, nämligen en lägenhet i Jönköping från å med mars :) så nu är nästan allt fixat, det enda som fattas är ett jobb till Benny. Hoppas han får ett snart!! Vill inte vara där nere utan honom!

För övrigt har julen varit fantastisk :)
I lördags var mormor hos oss å vi åt massa gott :)

Igår "firade" vi jul på riktigt hos Hanna å Kalle. Det var mamma, pappa, emma, jag å mormor som var där :) Det blev mat, umgås å paketutdelning av vår lilla tomte William. Han var så söt å duktig :) han sa god jul varje gång han lämnade över en julklapp till någon å sen sprang han tillbaka till julgranen å hämtade en ny julklapp :)

Nu blir det att vara hemma i Sollefteå till söndag, bara ta det lugnt å så :)


Nu går det verkligen bra :)

Fick ett mycket trevligt samtal imorse :) jag fick årets julklapp utan tvekan: jobbet jag sökt som idrottslärare å fritidspedagog :)

13/1 är det slutseminarie på examensarbetet å sen börjar jag jobba 16/1. Snabba ryck helt enkelt. På fredagen 13 bor jag i Umeå å sen från 16 är jag smålänning. Men alltid norrlänning inombords :)

Ytterligare en bra grej är ju att fc Barcelona vann helgens el classico, så himla underbart att dom återigen visar vilka som är bäst! <3

/Frida


ÅFF F95 <3

Då har jag varit i Luleå i helgen för tredje gången och alla gånger har det varit för fotboll :)

Denna helg gällde det cup kommunal, vilket är sm för distriktslag födda -95 :) 3 lag där 1an går direkt till slutspel, 2an får kvala till slutspel och 3an Får spela placeringsmatch.

Igår mötte vi Västerbotten som är riktigt duktiga! De vann välförtjänt med 3-1 men det var inte så långt ifrån att vi hade gjort 2-2 innan 3-1målet kom, så ibland är marginalerna små. Dom vann därmed gruppen eftersom de spelade 3-2 mot Norrbotten i fredags.

Idag var det då avgörande mot Norrbotten. Förutsättningarna innan matchen var att vi behövde vinna och dem klarade sig med oavgjort. De tar ledningen men vi kom mer å mer in i matchen å gjorde 1-1, vilket linjedomaren dömde som mål då huvuddomaren inte tyckte den va inne. Vi tog över å skapade massa chanser men dom gick inte in :/ med ca 6 min kvar kom kallduschen. Det är en löpduell där bollen går utanför linje å inget märkvärdigt hände i löpduellen! Då blåser domaren, ingen fattar varför åsså blåser domaren för straff åt norrbotten, vilket dom gör 2-1 på :( vi trycket på å får in 2-2 men tyvärr i sista minuten så vi missar fortsatt spel i cupen med 1 ynka mål :(

Ibland är sporten sur men vi är jättenöjd med tjejerna iaf! Dom har gjort fantastiska insatser men tyvärr räckte det inte hela vägen..


Går rätt bra nu :)

Julias å mitt examensarbetet har flytit på väldigt bra hela tiden till förra veckan då vi skulle påbörja analysen, då tog det ganska så stopp :/ vi valde att boka en handledningstid för att diskutera hur vi kunde tänka. Efter den började vi skriva å blev på helt annat sätt än vad vi tänkte efter handledningen :p

Vi skrev ett test å skickade in till vår handledare. Med spänning å lite nervositet väntade vi in hennes kommentarer. Skulle det funka lr inte? Vi fick svar å nu går det bra igen :) hon tyckte det var ett intressant upplägg å kunde bli bra så nu skriver vi för fullt igen :) snart är vi klar :) siktar på att vara klar 13/12 å efter det bara ha småjusteringar kvar :)

Ikväll är Benny på julfest med jobbet så då passar Julia å jag på å småfira lite att det går bra nu :) vi har ätit tacos å lite glass, bara umgåtts å haft det trevligt :)


RSS 2.0