Babycafe :)

Igår var jag och Leo och testade på en förmiddag på babycafe på området där vi bor :) Leo var minst av alla då de i närmast ålder var 4 månader äldre men det gick rätt bra ändå, men efter var han helt slut så han sov hela eftermiddagen och även en stund när vi var där.

När vi kom dit berättade förskolläraren lite vad dom brukar göra å sen fick Leo göra en gipstavla där vi tryckte hans ena fot och ena hand :) efter det blev set lite föräldraprat och föreläsning innan fikapaus och sångstund :)
Var mycket trevligt så dit går vi nog fler gånger då olika aktiviteter arrangeras varje gång :)

Leos fina tavla samt en bild på min utslagna lilla älskling efter denna fm:


2 månader och 2-månaderskontroll

Leo har vuxit nästan 1 dm sen födseln och har nu passerat 5 kg i vikt. Han väger 5050 och är 60,2 cm lång..det går undan, har hänt enormt mycket på 2 månader.

sen kände läkaren fortfarande lite ostabilitet i vänsta höften :/ känns Inge vidare men blir ingen åtgärd nu utan det växer förhoppningsvis till sig till röntgen om 4 månader...

Vi har känt en Knöl i nacken/bakhuvudet på honom och det är en körtel som förmodligen blivit svullen pga ett sår han har på kinden. Dom ska hålla koll på den å det ska gå tillbaka eftersom såret läker. Såret såg ut att läka bra sa dom men för säkerhetsskull ska vi smörja in med en grej så det inte blir någon infektion lr så.

Han har blivit bättre i huden men är fortfarande för torr så vi ska få utskrivet miniderm och smörja 6 gånger/dag. Blir det inte bättre ska läkare kolla och göra allergitest. Han kan isf vara mjölkallergiker och äggallergiker och då får han inte äta något med detta i å då måste även jag sluta med sånt när jag ammar, men vi hoppas på att miniderm gör susen :)

Men överlag en bra kontroll, är ju inga större "skavanker", några sånna måste ju med finnas :)

Efter kontrollen tog jag å Leo en skön promenad i skogen i det underbara vädret och höstnaturen :)



Röntgen igår...

..lr rättare sagt ett ultraljud gjordes på Leos höft kl 7.15 igår onsdag.

Vi fick vänta ett tag men fet gjorde inget för Leo som i vanlig ordning smila in sig hos alla han träffar, vårt lilla charmtroll :)

Efter all väntan fick vi iaf ett besked om att det såg bra ut :) så blir ingen mer skena iaf utan nu väntar en röntgen när Leo är ca 6 månader.


Farmor 80 år :)

Idag hade jag velat vara i Sollefteå igen! Men det fick funka med ett telefonsamtal..Min älskade farmor fyller nämligen 80 år :)

Grattis till bästa farmodern man kan ha! <3


Skenan borta :)

Igår var dagen som jag å speciellt Leo tror jag har längtat efter, då var det 6 veckor sedan han fick på sig skenan för höften å nu dags å ta av den :) så nu kan han bäras normalt, ha rätt storlek på kläder åsså kan vi börja träna magliggande :) det sistnämnda är dock inget han tycker om överdrivet mycket efter första dagen men vi fortsätter träna så orkar han nog snart lyfta upp huvudet :)

Imorn är det röntgen som gäller för å kolla att det vuxit ihop som det ska så nu håller vi tummarna för det!

Leo med skenan:


5 år :(

Idag har min faster varit ifrån oss i 5 år :( känns inte som d var så länge sen men ändå gör det det..

Världen är så orättvist å du är otroligt saknad av oss alla <3


Sollefteå <3

Liten uppdatering om de 2 underbara veckorna i Sollefteå :)

Vi kom upp sent på onsdag kväll 26/9. Då åkte vi först till Hanna å Calle för å säga hej å grattis till Hanna som fyllde 30 år :) barna låg å sov men jag gick in å tittade på dom å höll på få en chock när jag såg Hugo, oj va han hade vuxit sen jag såg honom sist i april, å en kopia av mig är han med då jag va liten :) sen åkte vi till mamma å pappa så dom med han säga hej innan dom skulle sova men dom hade lite svårt å sluta sig från Leo :)

Sen torsdag blev det å hälsa på farmor å farfar, mormor å Hanna igen så vi fick träffa barna med :) William blev helt överlycklig när vi kom, han sprang å hoppade upp i min famn, så glad jag blev :) saknar ju mosters gullpojkar enormt hela tiden :)

Sen fredag blev det å träffa Emma Gradin å set var inte igår, så himla kul å se henne igen! Å Leo fick en present med å inte så oväntat så var det modogrejer :p
På kvällen sen kom bästa östersundssläkten :)

Lördagen var den stora dagen då Hanna å Calle gifte sig å det får nog skrivas i ett eget inlägg :)

Sen söndagen bar det av till Umeå å där stannade vi till tisdagen. Vi han med å träffa Julia, Malin, Maja, Amanda å Erik. Mycket trevliga återseende :) sen han vi med pizza på bästa ängen, kolla in lite av ombyggnationerna samt in å kolla på universitetet..så skönt att slippa allt pluggande måste jag säga, trivs bra mycket bättre med att jobba :)

Sen på tisdagen blev det Sollefteå igen för ytterligare en vecka :) då blev det mest att umgås med nära å kära å bara ta det lugnt :) va å hälsade på fritids å dagis på rödsta å en dag hämtade vi William å Hugo på dagis å hade hand om dom en eftermiddag :)
På fredagen den 5/10 passade vi på å fura Hannas födelsedag i efterhand då det inte blev något av innan bröllopet.

På lördagen tillbringade vi syskon, Benny å barnen hela dagen tillsammans :) tog en promenad, åt tillsammans å hade allmänt trevligt :)

Ett trevligt återseende av remslevallen blev det med :)

Tror jag fått med det mesta nu..om inte får jag uppdatera :p å bröllopsuppdatering kommer med :)
tack alla inblandade för 2 fantastiska veckor! Ser redan framemot julen :)


Idrottsvikariat :)

Idag har jag jobbat lite vilket var riktigt trevligt å kul men klart jag ändå föredrar att vara hemma med Leo just nu. Men bra å tjäna lite extra pengar med när man har möjlighet :)

Har varit på en skola där jag sökt jobb och ev kommer att jobba på framöver, nämligen Kunskapsskolan. Jag har vickat som idrottslärare 2 lektioner i en åk 7 å en åk 8/9 :)


Besök :)

Har ju glömt att skriva om att vi har haft bästa Björn på besök :) han kom till oss förra söndagen 23/9 å sen åkte han med oss upp till Gävle förra onsdagen 26/9 när vi ändå åkte upp till Sollefteå för bröllop å massa annat.

Sollefteåresan skriver jag om mer lite senare :)

Björn och Leo :)


RSS 2.0