1 vecka

Som alla säger så rusar tiden bara iväg och idag blir Leo en hel vecka..känns inte som det gått den tiden sedan jag låg på förlossningen!

Det gäller verkligen att ta vara på tiden känner jag då den bara rusar iväg!

I övrigt så var vi på återkontroll i måndags och vikten låg ungefär som när vi åkte hem från BB..han hade varken gått upp eller ner och det var väl lite positivt iaf att han inte gått ner...
Sen igår var vi ner på vårdcentralen och frågade om vi fick väga honom och då hade han gått upp 50g på ett dygn vilket kändes väldigt skönt! Får hembesök imorgon så hoppas då att vägningen blir lika positiv som igår :) nu äter han ju iaf jättebra dygnet runt trots att man får väcka honom ibland :)

Enveckasbild:


Leo <3

Så är han äntligen här våran lilla krabat :) å det blev en liten pojke med namnet Leo som föddes onsdag 22/8 kl13.19 på förlossningen på ryhovs sjukhus i Jönköping :)

Han vägde då 3920g och var 51 cm lång och hade extremt mycket hår på huvudet, så extremt söt!

Vi blev kvar på BB lite längre än väntat då han var väldigt sen med att komma igång med amningen eftersom han är en riktig sömntuta hittills som aldrig säger nått! Detta resulterade i att han gick ner alldeles för mycket i vikt :(
Igår söndag fick vi dock äntligen komma hem efter 5 dagar på BB.

Vi älskar dig så himla mycket underbara, lugna och snälla Leo <3

Första bilden som togs efter att han sett världen för första gången:


Nu var det iaf sista träffen hos barnmorskan

Det blev barnmorskan idag med eftersom krabaten trivs för bra i magen :p

Vi kollade mitt blodtryck å det såg bra ut. Bebisen hade vuxit lite så det var bra , hoppas bara inte den är för stor :p sen slog bebisens hjärtljud bra, dock gick dom upp lite i hastighet men det var för att bebisen hade lite maraton där inne när vi skulle lyssna på hjärtat :)

Sen testade vi en hinnessvepning men det var svårt att komma åt då tappen var kort å låg långt bak vilket ändå tyder på att den börjat försvinna som den ska. Så vi få se om det funkar lr ej..

Iaf så ringde barnmorskan till förlossningen för att ge mig en tid för igångsättning när jag gått 42 fulla veckor. Så har inte bebisen tittat ut självmant innan lördag så ska vi på förlossningen 7.30 för kontroll å igångsättning..så vi får se vad som händer :) till helgen borde iaf vår efterlängtade älskling vara här :)

Magen idag v41+2


Nybilen :)

Då har vi vart å hämtat våran nya bil idag å än så länge är vi nöjda så hoppas det håller i sig!

Så nu är vi helt redo för vår lilla älskling som gömmer sig i magen, nu är den mycket välkommen ut! :)

Kommer sakna 850 men den finns ju kvar i släkten isf :)

Bild på våran V70:


Farfar 84 år <3

Igår var det världens bästa farfars dag :)
han fyllde då 84 år så jag fick fira honom vi telefonen eftersom han å farmor va i Åkersjön å jag sitter här i Jönköping.
 
Jag hade ju tänkt att ge honom en present igår men det får bli i efterskott istället eftersom lilla krabaten i magen inte ville komma ut på sin gammelfarfars dag..men som farfar sa..den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge :)
han sa med att han trodde att det blir en fotbollskille så vi får väl se :)
 
Längtar nu så till jag får träffa farfar igen å självklart farmor, mormor å alla andra med :) bara drygt 1,5 månad kvar nu till vi ska till Sollefteå :D

Sista barnmorsketräffen nu då?

Idag var det träff hos barnmorskan igen :) kan ha varit sista om inte bebisen kommer innan nästa måndag.

Mina värden är fortsatt bra å bebisen mår bra :) magen hade dock inte vuxit så mycket sen sist men det var inget konstigt sa hon :)

Blodtryck: 120/55
Magens mått: 35
Barnets hjärtljuden: ? (Hon sa inte vad de låg på)
Min Vikt: 85 (snart ska jag ner ett ex antal kilo ;p)
Bebisens position: huvud neråt och fixerat.


Som väntat :p

10/8 2012 = beräknat datum för födelse av vår efterlängtade krabat men som väntat så ligger han/hon kvar i magen å verkar trivas alldeles för bra där inne :p

Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge :) den kommer ju när den känner sig redo å det blir bra vilket datum som helst :)

Bild på magen från idag - 40 hela veckor:


Bilköp!

Som vi har pratat om detta, ja jag vet inte hur länge men nu är det klart, vi har bestämt oss för en V70. Vi har kollat på ett flertal men fastnade till slut för en årsmodell 2009 som gått drygt 7000 mil.

Nu ska vi bara till Nässjö å skriva på papper, betala lite pengar å sen är den vår :) blir så mycket smidigare med en kombi nu när lilla krabaten snart är här hos oss :) men vad jag kommer sakna 850, vilken pärla! Tur den kommer vara kvar i släkten då Bennys föräldrar kommer köpa tillbaka den :)


Tranåshelg

I helgen som var tog jag och Benny oss en liten semestertripp till Tranås :) jag va lite i valet å kvalet om jag skulle våga åka men eftersom jag inte hade känt av några större värkar så var det vara att åka :) på lördagen var vi först och hälsade på Michaela å lilla olli där vi fick jättefin lunch å fika :) sen bar det av ut till Bennys stuga där svärföräldrarna hade bjudit oss på trivselkväll för alla i stugområdet. Riktigt trevlig kväll dock blev jag så trött redan vid 11 så då åkte vi in till stan å sov. Sen på söndagen blev det stugan igen ända till efter middagen då det bar av hemåt igen.


Telefonsamtal med systersönerna :)

William, 3 år och Hugo 1 år ringde mig idag :) Hugo pratade å pratade men på sitt egna språk så man förstod inte så mycket mer än hej men kul han försöker iaf :) William däremot pratar på så man nästan inte fick en syl i vädret :p Han hade en önskan om att bebisen skulle komma ut från magen nu å är ju inte så länge till den önskningen slår in :) sen pratade vi om när han ska hit och hälsa på å då berättade han att han måste åka tåg hit för det är för långt för att åka bil :) Mosters sötnosar, som jag saknar å älskar er :) <3


1 vecka till beräknad BF

Ja nu närmar det sig med stormsteg till vår lilla krabat ska komma till den riktiga världen :) som vi längtar efter honom/henne! En vecka enligt beräknat datum men själv så tror jag på födsel på min farfars födelsedag den 15 Augusti vilket vore en bra present till honom :)


RSS 2.0