Små sparkar?

Undrar om det är vår lilla krabat som sparkar där inne i magen? Känns som jag inbillar mig men borde inte vara det :p känner små pickar lr nått liknande då å då i nedre delen av magen :) borde väl vara den lille? :)

Ultraljud om 2 veckor nu :) längtar för att få se om allt är bra å såklart över att få se krabaten igen :) det va ju en fantastisk känsla å nu ska Benny med få vara med :) å dessutom är det Sveriges bästa läkare inom detta som ska göra ultraljudet så det känns kanon :)


<3

Vår hemlis behöver inte längre inte vara det :) känns så himla bra :)

Längtar enormt till vår lilla krabat är här men får vänta till augusti, hoppas d gå fort :)

Lite info:
Beräknad bf 10/8
Ultraljud ett 3/2 i vecka 12+5 å han/hon va då ca 10 cm :)
Vecka nu: 14+1


Dags att uppdatera lite :)

Har nu börjat komma in mer å mer i vardagen som lärare å fritidspedagog å det känns så fantastiskt bra :)

Allt känns så bra nu..har haft lite hemlängtan men pratar ju med familjen varje dag å vissa dagar pratar vi via datorn med camen så då få man ju se alla med <3 sen är det klart man vill krama om alla å så med men det får bli i påsk :)

Trivs iaf bra här å längtar efter lägenheten gör jag. Va på Ikea förra helgen å kollade lite möbler å så, kommer bli så bra :)
När jag ändå befann mig i jkpg så träffade jag även bästaste Martina :) känns så bra att vi nu bor på samma håll i detta avlånga land. Dock är hon ju i Australien å utbildar sig men sen när hon kommer hem igen då bli d så bra :)

Var även å kollade cup kommunal å cup Byggnads. Fick se lite landslagsspelare å så å jag gissar nu på att det blir Skåne å Västerbotten i final på tjejsidan!

Får nog ta å börja uppdatera lite oftare så det inte blir så mycket varje inlägg handlar om :p men är så mycket annat som sket nu i mitt liv så glömmer det.

Nu ska jag iaf till Mikaela å se melodifestivalen ikväll :)


RSS 2.0