Då är det igång igen :)

Har haft några dagar nu utan nervositet men nu är semifinalspelet igång och Färjestad börjar göra en nervös direkt :p

Inte för att dom spelar dåligt, utan rätt så bra men att dom ska dra ut på vinstmålet så länge å chanser hit å dit. Men i period 5 så gör Lundh 3-2 vilket känns underbart! :)

Nihlstorp dock skadad igen, såg inget vidare ut när han låg där på isen å sprattlade. Klubblag i ögat vet vi ju har gått illa förut men vi får vänta å se..hoppas på det bästa, vi behöver honom!
Dock ett starkt inhopp av wentsel idag, vilka räddningar! :)


Sparkar :)

Har känt små sparkar i magen ett tag men idag fick även Benny känna dom då krabaten nu sparkar så "hårt" att det känns mot handen om man lägger den på magen :)


Längtar!!!! :)

Bestämde idag att vi åker via Sollefteå i påsk för att hälsa på mormor, farmor å farfar. Som jag längtar :) blir dock bara där på skärtorsdagen men det är ju alltid nått :)

Bara 1,5 vecka kvar nu :)


Hugo 1 år :)

Igår fyllde mosters minsta älskling 1 år :) tråkigt att inte vara på plats men grattade å sjöng för honom via camen :)
Dock var det väl William som tyckte det va roligast :p

Inte länge kvar till jag få träffa alla igen nu, bara 2 veckor :)


Äntligen :)

Har äntligen fått meddelande om att examensarbetet är godkänt så nu är det bara att vänta in examensbeviset å höjd lön :)

Tack Julia för en kanonhöst, vi har varit så bra :)


Vad gör man?

Vi misstänker att någon har kört in i sidan på vår bil :( den stod parkerad å sen när vi skulle åka iväg är förardörren svår att öppna å vi ser att det är en liten buckla mellan framdäck å förardörr :/

Synd att alla människor inte är ärliga och lämnar en lapp lr liknande, så less, vi har nog med utgifter just nu :(

Frågan är ju om man ska polisanmäla det lr ej? Dom lär ju inte kunna göra nått ändå, men man kanske kan få lagningen billigare med anmälan och försäkring? Less bli vi iaf!!!

Vågar inte öppna dörren helt nu och inom kort är jag beroende av att få upp hela dörren eftersom magen växer å växer...vilket iaf känns positivt ;)


Ultraljud :)

Va på ultraljud idag för å kolla hur allt ser ut efter ca halva tiden. Fick positiva besked då allt verkade som det skulle vilket känns skönt :)
H*n växer som h*n ska med å lite därtill. Ligger 3 dagar före i storlek men bättre det än att ligga efter i tillväxten :)

Bilder nedan är på bebis och min mage från idag v18+3 :)


Nya lägenheten :)

En vecka nu i nya lägenheten å vad vi trivs :) underbar lägenhet med fantastisk utsikt :)

Å vilken service det är här, allt tvärtemot än vad vi haft i umeå vilket känns helt fantastiskt! Dom har redan fixat 5 saker å då är det bara en vi bett om å dom har välkomnat oss så himla bra våra hyresvärdar å vår bovärd :)

Vår utsikt över Vättern:


RSS 2.0