ÅFF F95 <3

Då har jag varit i Luleå i helgen för tredje gången och alla gånger har det varit för fotboll :)

Denna helg gällde det cup kommunal, vilket är sm för distriktslag födda -95 :) 3 lag där 1an går direkt till slutspel, 2an får kvala till slutspel och 3an Får spela placeringsmatch.

Igår mötte vi Västerbotten som är riktigt duktiga! De vann välförtjänt med 3-1 men det var inte så långt ifrån att vi hade gjort 2-2 innan 3-1målet kom, så ibland är marginalerna små. Dom vann därmed gruppen eftersom de spelade 3-2 mot Norrbotten i fredags.

Idag var det då avgörande mot Norrbotten. Förutsättningarna innan matchen var att vi behövde vinna och dem klarade sig med oavgjort. De tar ledningen men vi kom mer å mer in i matchen å gjorde 1-1, vilket linjedomaren dömde som mål då huvuddomaren inte tyckte den va inne. Vi tog över å skapade massa chanser men dom gick inte in :/ med ca 6 min kvar kom kallduschen. Det är en löpduell där bollen går utanför linje å inget märkvärdigt hände i löpduellen! Då blåser domaren, ingen fattar varför åsså blåser domaren för straff åt norrbotten, vilket dom gör 2-1 på :( vi trycket på å får in 2-2 men tyvärr i sista minuten så vi missar fortsatt spel i cupen med 1 ynka mål :(

Ibland är sporten sur men vi är jättenöjd med tjejerna iaf! Dom har gjort fantastiska insatser men tyvärr räckte det inte hela vägen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0