2 månader och 2-månaderskontroll

Leo har vuxit nästan 1 dm sen födseln och har nu passerat 5 kg i vikt. Han väger 5050 och är 60,2 cm lång..det går undan, har hänt enormt mycket på 2 månader.

sen kände läkaren fortfarande lite ostabilitet i vänsta höften :/ känns Inge vidare men blir ingen åtgärd nu utan det växer förhoppningsvis till sig till röntgen om 4 månader...

Vi har känt en Knöl i nacken/bakhuvudet på honom och det är en körtel som förmodligen blivit svullen pga ett sår han har på kinden. Dom ska hålla koll på den å det ska gå tillbaka eftersom såret läker. Såret såg ut att läka bra sa dom men för säkerhetsskull ska vi smörja in med en grej så det inte blir någon infektion lr så.

Han har blivit bättre i huden men är fortfarande för torr så vi ska få utskrivet miniderm och smörja 6 gånger/dag. Blir det inte bättre ska läkare kolla och göra allergitest. Han kan isf vara mjölkallergiker och äggallergiker och då får han inte äta något med detta i å då måste även jag sluta med sånt när jag ammar, men vi hoppas på att miniderm gör susen :)

Men överlag en bra kontroll, är ju inga större "skavanker", några sånna måste ju med finnas :)

Efter kontrollen tog jag å Leo en skön promenad i skogen i det underbara vädret och höstnaturen :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0